lauantai 16. tammikuuta 2010

Tähän tarvittiin miestä!!


>
...tai paremminkin sanottuna SKEDE-HEMMOA.Poika osasi laittaa kuvat koneeseen suoraan
muistikortilta ja nyt on kaikki taas hyvin.

Tilaukseni Violariumista siis saapui ja aloitin heti pistelemään tätä
Au Pays de Tulipes-mallia. Langat on eilen tulleita Atalien -ja Dragon Flossin lankoja.Ihastuin tähän malliin heti kun se tuli myyntiin ja nyt kevättä odotellessa sitä on ihanaa pistellä.Mallissa on joitakin erikoispistoja joista osaan vain sen yhden tähden muotoisen.Vaihdoin siksi osan kukista samaan x-pistoilla tehtyyn tulppaaniin joka on korissa.


Ruusunpuna ihastui Miss Cherry-malliin (tykkää kaikesta jossa on kirsikoista!)
Kuvassa myös herkkiä organza-ruusukkeita.Pikkuiset mummotkin tulivat ihastelemaan taustakangasta jonka Lennu oli valinnut
lahjaksi rusettien mukaan.Punaisia maatuskoja valkoisella pohjalla,toinen kangas pikkuruudullinen(harmaa/karpalonpun.)ja punainen nauha ja DMC 816(karpalo)Täydellisiä!!!Kiitos Lennu!:)
Lähikuva kankaasta:
Olen tehnyt nämä Lanarten Rafaelin enkelit jo viime talvena.Keksin kokeilla miten ne sopisivat Partyliten Mosaiikki-kehykseen.Tykkään että sopivat hyvin:)Tämä on ensimmäinen eveweave-kankaalle pistelemäni juttu.Juuri pari sekuntia sen jälkeen kun olin nostanut lasisen kehyksen ja ruusumaljakon
pitsiliinalta,päätti herkeämättä kuvaussessiota seurannut Kimalaja osallistua siihen itsekin."Tarpeistonhoitaja" nyppäsi liinan äkkinäisellä liikkeellä alas pöydältä omaan käyttöönsä ja asettui koko painollaan sen päälle makamaan hyvin ansaituille torkuille.
Mutta- Mitä sitten tapahtui!?
Siitä kertoo Ruusunpuna....2 kommenttia:

  1. Tosi paljon katseltavaa täällä taas. Kiva nähdä mitä olet aikaisemmin pistellyt ja millaisia pistelet nyt. Ihana tilaus Lennulta, maatuskakangas on tosi söpö.

    VastaaPoista
  2. Nätti maatuskakangas! Ei tainnut kissaseikkailu päättyä onnellisesti. Sellainen tunne minulla vähän on.

    VastaaPoista