sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Omenoita puussa,Quatre Saisons ja uusia kukkiaKoko viikon jatkuneesta lumipyrystä ja pakkasesta huolimatta minulla on ollut keväinen fiilis.Tammikuu on kuukausista julmin -hirveästi töitä ja kaikkea tärkeää tehtävää vuoden vaihteessa.
Helmikuun alussa jo huomaa että päivä on pidentynyt-siispä nakkasin siitä riemusta keittiön loppuun kukkineet tummanpunaiset tulilatvat roskiin ja toin tilalle
pirteän pinkit gerberat.

This is The Day-samplerissa taas tunnelma on kuin alkusyksystä kun puut on täynnä
punaisia omenoita.Olen siis edistynyt omenapuun ja lampaiden verran.Eka A4 alkaa olla valmis puuttuu vain osa talosta(..ja vajaa kaksi sivua mallista)
Ja kyllä-olen taas aloittamassa uutta projektia.Olen sitä tyyppiä joka ei lainkaan
häiriinny siitä että on tosi monta työtä yhtäaikaa tekeillä.
Meidän kolmen emännän kerhossakin on sääntö:Kun yhden työn on pistellyt valmiiksi,
saa niin halutessaan aloittaa kaksi (2) UUTTA!!! :D Näin pysyy kauhun tasapaino yllä!!!O__O

Ja koskapa valmiiksi tehdyn työn koolla ei ole väliä saan pikkuisen LHN -tyynyn
viimeisteltyäni aloittaa ison ja ihanan Long Dog Samplerin: Quatre Saisons-mallin
Etsin tänään siihen jo ekat reunuksen boordinauhaan tarvittavat langat.
Kimalaja-kollipoika innostui taas - Asiaa!Nyt pääseen taas avustamaan!!
Onneksi meillä oli tallessa pari kissan omaa lankatokkaa joilla hän viihtyi sitten niin että taas selvittiin ilman pahempia katastrofeja.

Olen aloittanut viime viikolla jo Kirjekuoren pistelyn Lennun vaihtoon-siitä ei tietty ole kuvaa.Huippukiva salainen projekti.

Violariumissa oli jo jokunen aika sitten saksi-tarjous jossa mukana tuli viimeistely
kangas,pellavanpala ja organzanauhaa.Näihin super ihaniin punaisiin saksiin pistelin
Isa Vautierin mallista kissaruudun,lankana oli kermenvalkoinen silkkilanka.Se oli hyvin suora kierteistä tarkoitettu lähinnä perinteiseen kirjontaan.lanka venui ja paukkui mutta sitkeästi tein saksikoristeen loppuun.Kuvassa oleva nukkuva kissanpentu
on söötti koriste.

4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis saksikoriste ja ihana tuo aloittamasi työ. Pitäisiköhän ottaa tuo teidän sääntö käyttöön =) kuulostaa niin oivalliselta.

  VastaaPoista
 2. Toi eka kuva on todella kaunis!:)Ja hienoja töitä! T:Anni

  VastaaPoista
 3. Hauska sääntö :) Saksikoriste on kaunis ja kissakoriste aika aidon näköinen. Ensi silmäyksellä katsoin, että onkos siinä kuva Kimalajasta pentuna.

  VastaaPoista
 4. Jee, oikea sääntö tuollainen :) Minä myös olen niitä ihmisiä, joita ei tipan tippaa haittaa, että on monta työtä kesken. Välillä sitten tulee olo, että jotain pitää tehdä valmiiksi asti :)

  Kissakoriste näyttää tosi aidolta! Minäkin katsoin että onko se joku naapurin kissanpentu :) Ihana saksikoriste ja kiva nähdä kuvia Long Dogista sitten! Tuo toinen sampleri on kivan näköinen myös!

  VastaaPoista