lauantai 16. tammikuuta 2010

Mukava lauantai

Ollaan oltu Ruusunpunan kanssa koko päivä kotosalla,kylvetettiin Kimalaja. Otettiin siitä ja ostoksista jotka sain eilen postitse kuvia ,mutta vanha kamera meni tilttiin eikä suostu nyt käynnistymään.Voi harmi!!

Meri ja Anni:Kommentissanne mainitsitte että Annia kiinostaisi kokeilla tehdä ristipistoja.Kangas jota tarkoitit on nimeltään Aida-kangasta sitä on tiheämpää ja harvempaa,alkuun sopii hyvin kangas johon tulee n.4,5 ruutua sentille.Jokainen kankaan ruutu vastaa siis yhtä pistoa(X).Kangasta saa käsityöliikkeistä ja kaikkein kätevimmin nettikaupoista.Ihan ensimmäiseksi voisi ostaa pienen valmiin ristipistopakkauksen jossa on mukana malli,kangas,ja langat.Kannattaa ottaa aika pieni työ jotta pääsee alkuun eikä tunnu liian vaikealta.Helppoja esim.Disney-aiheisia pakkauksia myy netissä www.käsityökori.fi Siellä on nyt alennusmyyntikin.
Edullisesti kangasta ja ihania ranskalaisia malleja myy www.Violarium.fi

Jos tulee mitä tahansa kysyttävää niin neuvomme tosi mielellämme.:D

T:Lumivalko

2 kommenttia:

  1. Oi, kiitos tästä!:) Sitten jos ja kun aikaa(ja on sen verran rahaa) on riittävästi, varmasti kokeilen tehdä ristipistoja!joskus ala asteella niitä tuli tehtyy koulussa, mutta siihen se sitten jäikin:/ T:Anni

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo teidän kissa on, ja se pionipistely on upea! Ei riitä kyllä minulla taidot moiseen.

    VastaaPoista