sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Kylpy päivä!!!
No eiköhän otsikko ja kuvat jo kerro kaiken . . .Elikkä Kimalaja haisi pahalta ja sen turkki oli likainen.Laitoimme Kimalajan kuljetuskoppaan jossa on sivussa raot samoinkun ovessa.Laimensimme kissanshampoota lämpimään veteen ja valutimme sitä kopan raoista hellästi kisun päälle.Sitten huuhtelimme sen lämpimällä vedellä kopanrakoja hyödyntäen.Pesutapa oli erittäin toimiva sillä kissa pysyy paikoillaan.Ja koska kopan alareunassa sekä ovessa on runsaasti aukkoja se ei todellakaan voi hukkua sillä vettä ei ehdi tulla edes nilkkoihin asti kunnes se jo valuu pois:)

Kissaherra otti tilanteen yllättävän rauhallisesti.Pari kertaa maukaisi ihmetyksestä mutta oli silti ihan rauhallinen ei lainkaan kiukkuinen.Kun kylpy oli suoritettu äiti kääri märän kollipojan pyyhkeeseen.(kuva ylhäällä)Se oli edelleen yhtä kiltti ja rauhallinen ja alkoi heti pesemään itseään.Kun se oli itse kuivannut itseään mutta oli yhä hieman kostea me föönasimme sen miedolla lämmöllä.Kimalaja nautti siitä kovasti.Siitä emme valitettavasti saaneet kuvaa.
Kimalajan ekasta kylvystä jäi kaikille hyvämieli koska kaikki meni niinkuin pitikin.Paitsi että Kimalaja loukkantuisi pahan kerran jos tietäisi että ``nolot kylpykuvat``ovat täällä kaikkien ihailtavana!

2 kommenttia:

  1. Hih, hyviä kuvia. Meillä kissat pestään siten, että niille puetaan ulkoiluvaljaat päälle ja toisella kädellä pidetään valjaista ja toisella pestään. Hyvin sujuu ja ottavat homman yllättävän lunkisti sen kerran vuodessa kun pesuun joutuvat/pääsevät :)

    VastaaPoista
  2. Kimalajalle terveisiä, täällähän on vain suloisia kissakuvia!

    VastaaPoista