sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Aloitettu LHN ja valmiita töitä

Tänään on ollut taas mukava sunnuntai.Eilen laitoin leivinuunissa karjalanpaistia,syötiin sitä muusin kanssa.Jälkiruuaksi vahvaa kahvia ja Brunbergin Mansikkapusuja...mmmm.
Pistelin päivällä tätä LHN.n mallia sohvalla ,samalla kun Kimalaja ja Johtaja(aviomies)katsoivat mäkihyppyä.
Malli löytyy JCS Ornaments 2009 lehdestä.
Minulla oli vaikeuksia löytää tähän sopivia lankoja (oikeat langat on amerikkaisia)
,aina joku väri oli liian tumma, vaalea tai muuten oudon sävyinen.
Koska lankavarastoni ei vielä ole suuren suuri päätin ottaa kuvan sävyjä reilusti kirkkaammat värit jotka sentään muuten sopivat yhteen.
Kangas on vaaleanpunaista 28ct pellavaa ,langat DMC.Tykkään mallin yksinkertaisuudesta,se on talvinen ,ihanan rauhallinen.
>
Tämä CCN Peppermint Lane on ollut monessa blogissa ,mallihan on super ihana.
Minun versiossani on vaalean hunajankeltainen kangas ja aika tumman vihreä passepartout.Tumma vihreä luo kivan kontrastin olohuoneen punaisten samettiverhojen kanssa.Vielä yksi jouluinen työ- Newton´s Law "Have a Cracking good Christmas!".
Tähän minulla oli pyöreä aukkoinen kehys varstossa,jätin vain tekstin pois niin pikkuinen nallukka ja sen ihanan väriset joulukarkit sopivat siihen justiin.
Kuva on aika kirkas mutta halusin näyttää tämän pikku asetelman.Suloisen rasian jossa LHN malli yhden yli Floballe pisteltynä sain Katrilta.Sen sisällä on kätevä magneetti ja silytän siellä neuloja.
Enkelin sain pojalta viime jouluna.
Lakattu valkoinen kipsinen Jeesusvauva on kirpputorilta,siellä Hän nukkui seimessään alekorissa kaiken muun pikku tavaran seassa. Vien löytöni kotiin
ja vauva pääsi keittiön hyllylle enkelien keskelle.Olin vuosia sitten ikonikurssilla jossa maalsin tämän koptilaisen ikonin
Arkkienkeli Mikael.
Koptilainen tyyli on kotoisin Etiopiasta ja Egyptistä.
Hahmot ovat lapsekkaan yksinkertaisia ,naivistisia. Silmät ovat korostetun suuret ,vartalo lyhyt.Tykkään tästä iloisesta enkelistä kovasti,värit ovat niin kauniit.Tässä työssä on maalina ollut maaväreistä,kananmunasta(valkuaisesta) ja vesitipasta tehty temperamaali.

Kiitos kaikille lukijoille ja kommentoineille.Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!
T.Lumivalko

4 kommenttia:

 1. Kiitos tästä! Näitä on niin mukava katsoa. (: Tykkään hirveästi noista eläinaiheisista töistä.
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinullekin ^^
  Ps. Toivottavasti näitä kättesi töitä näkyilee PALJON jatkossakin! (:

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka täältä löytyikään ihana blogi!

  Ihania valmistuneita töitä ja ihana blogikissa ja mielenkiintoisia harrastuksia (sanoo hän joka ei ole päässyt japaninkielen opiskelun pariin, vaikka on haaveillut siitä pitkään :-) kun ei aika ihan kaikkeen riitä, kuinka omatoiminen opiskelu sujuu?)

  VastaaPoista
 3. Hienoja valmiita töitä ja ihana uusi alku! Mukavaa tätä viikkoa :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita töitä blogissasi:) Ihana Newton's law, olen ihan hulluna nallekarhu- malleihin. Vastauksena kysymykseeni meidän Pumpuli on puoli angora. Isoäiti oli täysiverinen angora (näin meille on kerrottu). Siitä sitten valkoinen väri. Pumpuliinan lisäksi meillä on ihana täysin musta kolli nimeltä Noki. Noki on maatiainen.
  Ihana blogikisu teillä. Nyt on vähän liian myöhäistä toivoa mustavalkoisia kissoja, kun meidän molemmat kisut on leikattuja.

  VastaaPoista