perjantai 8. tammikuuta 2010

Ihania Mummoja,Travelling Stitcher ja Kalenterikissa 2010


Tänään siivosin pois joulukuusen ja suurimman osan joulukoristeista.Olohuoneeseen jätin vielä seimiasetelman koska sunnuntaina on taas pyhäkoulu.
Pikkupöydälle laitoin nämä ihanat maatuskat.Korkean roosanvärisen on äitini tuonut Vanhan Valamon Luostarista .Punainen oikein pyöreämuotoinen Mummo josta on esillä
kaksi osaa on löytö Kokkolan Blossomista.Katsoin sitä kauan liikkeessä mutta en oikein malttanut sitä ostaa..Kävimme monissa kaupoissa vaikka en oikein osannut mihinkään keskittyä kun ajattelin ihanaa punaista mummoani.
Ja lopun arvaatte-palasin takaisin ja hain Täydellisen Mummoni.Minäkin olen tehnyt tämän suositun LHN-mallin.Tämän mallin värit ovat ihan mun lempivärejä valkoista,punaista,
raikkaan vihreää ja vähän lämmintä tummaa ruskeaa.
Tykkään koristeellisuudesta (kts.kohta Ihanat Mummot :D käsitöissä ja sisustuksessa ja tämä malli on niin mun makuun kun voi>mukana tuli vuosikalenteri jossa 12 pientä Nelson's World mallia.Nelson on mustavalkoinen kissanpentu jonka paras ystävä pieni violetti lintu Tibs.
Nelson mallit ovat tosi söpöjä juuri sellaisista me tykkäämme varsinkin kun Kimalaja ja Nelson muistuttavat toisiaan.
Ajattelimme pistellä koko sarjan vaakasuoraan kolmeen riviin tiheälle aidalle ,tästä tulee siis yhteisprojekti Ruusunpunan kanssa.

Lennu kysyi käykö Kimalaja kovalla pakkasellakin ulkona.
Jos pakkasta on enemmän kuin -24 on kisulla ihan sisäpäivä mutta saattaa se vilahtaa oven avauksessa pihalle tuijottamaan hetkeksi rakkaita lintusiaan tai tekemään pellehyppyjä syvään hankeen :D Mutta n.10min se enintään viihtyy ulkona ja tulee vauhdilla sisään kun sille avaa oven...ja hyppää takaisin sohvalle Mamman silkkityynyille Ruusunpunan hellittäväksi.

4 kommenttia:

 1. Oi, olet tehnyt tuon Traveling Stitcherin. Se on kyllä niin ihana. Minullakin se tuolla odottaa tekemistä, mutta katsotaan nyt, ehtiikö tänä vuonna...

  VastaaPoista
 2. Yhdyn Sarin sanoihin :). Tuo alempana oleva lintumalli on myös mun to do listalla, sun onkin muuten eka jonka näen pisteltynä.

  Maatuskat on ihania kanssa, voit arvata että roosan värinen on mun lemppari.

  VastaaPoista
 3. Mitä, mitä mitä - ristipistoja blogissa, josta en ole tiennyt mitään =)! Kiva, kun kävit vierailulla blogissani. Teillähän on aktiivinen ristipistoryhmä. Kiinnostaisiko teitä joskus osallistua ristipistotapaamiseen Evijärvellä, Lappajärvellä tai Vaasassa? Näillä paikkakunnilla ollaan järjestetty tapaamisia, mutta ihan vain pari kertaa vuodessa.

  VastaaPoista
 4. Oi, mielenkiintoni lisääntyi potenssiin kymmenen, kun mainitsit että on vielä suurperheellisiä pistelijöitä ja tykkäävät suuritöisistä töistä =). Minä kyllä tykkään pistellä noita söpöjäkin juttuja ja pieniä töitä välillä. Esim. nuo Nelsonit tuosta kalenterista on ihan pakko tehdä! Itselläni on 6 lasta ja heistä yhdet kaksoset =). Ikähaitari 11 vuotta ja nuorin 7 kuukautta. Saapiko olla utelias, että missä päin Etelä-Pohjanmaata asutte. Voit kirjoitella myös osoitteeseen virpi.rantakangas@netti.fi , jos et ihan julkisesti halua paljastaa asuinpaikkakuntaasi.

  VastaaPoista