torstai 7. tammikuuta 2010

Lisää kirjaimia ja LHN lintuset


Perjantaina oli ristipistokerho ,paikalla oli me kolme emäntää ja tyttäriä muutama.Sain tehtyä nämä ekan sivun kirjaimet ja aloitin myös ruohikkoa.Langat ovat ihanan värisiä ,punainen oikeasti paljon tummempi kuin kuvassa.Ensimmäisestä ostamastani JCS -lehdestä ihastuin heti näihin LHN "Lets all sing like birdies sing"-talvilintuihin.En ollut silloin pistellyt kuin aidalla ja kun kokeilin pellavaa tuntui se liian hankalalta.En millään osannut ymmärtää aina laskea "kahden yli" .Silloin kokeilin pistellä kolmella säikeellä harvalle Ariosa-kankaalle jota oli jäänyt ystävän Hardangertyöstä.Siinä on samanlainen sidos kuin pellavassa mutta paljon harvempi.Se onnistui!!
Monet yksityiskohdat on tuossa kuin Peppi Pitkätossun talossa -hiukan heikun keikun mutta en sitä halunnut jälkikäteen korjailla.Kehystytin sen sellaisenaan muistoksi.Säilytetäänhän lasten piirustuksiakin :)

3 kommenttia:

  1. Tuo LHN:n malli on tosi ihana, mullakin on se jossain jemma-nimisessä piilossa odottamassa hamaa tulevaisuutta. :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunis lintutyö! Tuo keskeneräinen näyttää ihanalta, kauniilla väreillä on mukava pistellä :) Ihanaa viikonloppua teille ja toivottavasti vähän lauhtuu! Käykö Kimalaja ulkona ihan kovillakin pakkasilla?

    VastaaPoista
  3. Kaunista työtä olet tekemässä, ja mukavasti se on jo edistynyt. Tuo ensimmäinen pellavalle tekemäsi työ on myös tosi nätti!

    VastaaPoista