keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Heippa taas!!!

Moikka!!!
Ruusunpuna on palannut!!!!Kuten pelkäsinkin kun arki koittaa minulla ei ole aikaa jakaa omia juttuja tänne sekä ikiomaan blogiini.Siispä nyt päivitän vain tänne joka tarkoittaa sitä että päivityksissäni on muitakin juttuja kuin käsityöt.Elikkä kaikki jotka ovat kiinnostuneet minun jutuistani niin nyt löydätte juttuni taas vain ja ainoastaan täältä!!:)

Ja asiaan . . .Tein viikko sitten tilauksen Blippoon sekä cybershoppiin.Tilaus tuli eilen ja tuossa on kuvia mitä paketit sisälsivät:Siinä ihana Cinnamoroll jonka tilasin Blipposta!Minusta se on yli-ihana!! ja niiin söötti!!!Minun oli ihan pakko ostaa se:)Ja sitten pipo jonka ostin Cybershopista.Tykkään kissoista ja siksi ihastuinkin noihin kissankorviin lisäksi pipoa olen muutenkin etsinyt joten tuo oli oikein löytö!!Ja tuossa kuvassa on henkselit ja kravaatti joita ehkä eniten odotinkin:)Tykkään mustapunaruudullisista kuoseista joten ymmärrätte varmaan miksi pidin noista niin kovasti!!Niin ja pehmolelun lisäksi tilasin Blipposta tarroja niistäkin on tuossa kuva . . .tosin vähän epäselvä:/

Päivä on ollut taas tosi kiireinen mutta onneksi loppuviikkolla ei sitten ole mitään harrastuksia:)Ei sillä etten tykkäisi pianoa soittaa mutta pitkän koulupäivän jälkeen ei aina pianotunti jaksaisi innostaa:)Mutta nytte jatkan piirtämistä jos tahdotte voin niistäkin pistää kuvia!!:)Hyvää loppuviikkoa!

T:Ruusunpuna

1 kommentti:

  1. Piirrustuksiasi olisi kiva nähdä!^^ Ihana pehmo!!*__* *Haluu kans* T:Anni

    VastaaPoista