keskiviikko 10. helmikuuta 2010

TET Päivät


Heippa!
Tänään ja eilen on ollut TET-päivät eli työelämään tutustumista.Koska olen vasta seiskalla meidän pitää mennä vanhempien työpaikalle.Olen ollut äidin(Lumivalko) kanssa toimistohommissa ja iskän kanssa traktori ja kuorma-auto töissä.Molemmista päivistä pitää kirjoittaa juttu TET päiväkirjaan,joka sitten näytetään koulussa meiän opintoohjaajalle.Musta on kivempaa olla vanhempien kanssa töissä kun koulussa,sillä koulussa kaikki arvostelee ulkonäköö ja antaa ikävää kommenttii.Siihen menee pitemmän päälle hermot:/

Tossa ylhäällä kisu jonka piirsin pari päivää sitten.Olen siihen tosi tyytyväinen siitä tuli niin sievä!Ja kivan värinen:)Mitäs tykkäätte??

Tolta näytin ``töiden jälkeen``.Musta toi asu on kiva. .


Äiti kävi eilen kaupassa niin tuli munkin ostettuu sieltä luettavaa:Tokyo Mew Mew osa 7. uusin Demi sekä uusin Japanpop-lehti.Otin myös kissa kirjepaperii katotaan kelle kirjoittelen . . .:)


Tuli vaan mieleen kuvata mun julisteita.Itse tykkään eniten siitä pinkistä keijukaisesta<3

Aloitin jo syksyn alussa tekemään äidille kaulahuivia.Sen tekeminen unohtui välillä ihan kokonaan ja oli kiirettä siksi valmiiksi saamisessa kesti.Nyt sain sen kuitenkin valmiiksi!Se on kudottu Novitan Purolangasta puikoilla kokoa 5.Minusta siihen tuli aika paljon virheitä mutta äitiä pikkuvirheet ei haittaa ja se on pääasia:)

JA SITTEN VIELÄ KYSYMYS . . .
Kaipaisin Paaaaaljon vinkkejä/ideoita blogiamme varten.
Tahtoisin että blogissamme olisi kiva käydä lukemassa juttuja ja kommentoida.Millälailla voisimme parantaa/uudistaa blogia jotta sitä olisi entistäkin kivempi lukea?Tässä muutama kysymys kommentoikaa ja vastatkaa mielellään myös kysymyksiin:

1.Mitä pitäisi parantaa?Tai lisätä??

2.Toive postauksia.Aiheita mitä haluutte nähdä??

3.Olisko innostusta kysymys-vastaus-postaukseen eli onko kysyttävää??

4.Kerro mihin asioihin kiinnität huomiota blogia lukiessasi.

KIITOS!Jos viitsit vastata siitä olisi paljon apua:)Antakaa rakentavaa palautetta:D

Mutta nyt pitää ,mennä kuorimaan perunoita . . .:D

T:Ruusunpuna

8 kommenttia:

 1. Mä niin tahdon lukee ton Japanpopin 8D Pakko saada tietää mitä siinä puhutaan Gingasta >D Mutta jooh.. Mulla ny ei oo oikee mitää toiveita tän blogin suhteen, iha hyvä tälleensä. 8)

  VastaaPoista
 2. 1. Mielestäni blogianne ei tarvitse muuttaa tai parantaa, koska tykkään tästä tälläisenä!:)
  2.hmm..olisi kivaa nähdä sinulta lempi korusi ja laukkusi esittely ja sellainen postaus missä vaikka molemmat esittelisitte omat parhaiten onnistuneet käsityönne.
  3.Kysymys-vastaus olisi kiva musta^^
  4.Mä kiinnitän eniten huomioita kuviin, koska joskus mulla on nii kiire, etten kerkee paljookaa tekstejä lukee nii katon kuvat et tietäsin et missä mennään.(en halua jättää mitään merkintöjä välistäXD)
  Ja toi keijukais juliste on ihana, mistä sait/ostit?*_*
  ~Anni

  VastaaPoista
 3. Olet kyllä lahjakas piirtämään, tuo kissakuva on hieno! Se muistuttaa tyyliltään hieman yhden serkkuni, tosi taitavan piirtäjän/maalaajan/taiteilijan töitä.

  Nätin huivin teit äidillesi, tykkään noista väreistä! Pikkuvirheet todistavat työn olevan käsintehty. Kaikkiin käsitöihin pitäisi tulla edes yksi pieni virhe!

  En tarkemmin osaa vastata noihin kysymyksiin blogin sisällöstä, mutta käyn täällä mielelläni lukemassa ja katsomassa kuvia kättenne jäljistä, esim. Lumivalkon pistelyistä ja Ruusunpunan piirustuksista. Ja Ruusunpunan japaniharrastus kiinnostaa myös, Japani on niin kiehtova maa! Kuvat tietysti hyppäävät blogeista ensimmäisenä esiin, teksti sitten täydentää niitä.

  VastaaPoista
 4. En kyllä osaa vastata kysymyksiin muuta kuin, että pitäkää tämä blogi ihan oman näköisenänne. :)

  Mutta esitänpä sinulle kysymyksen tuosta TET-päivästä, että mitä tekevät ne oppilaat, joiden vanhemmat ovat työttömänä? Jos pitää tutustua vanhempien työpaikkaan, eikä sellaista ole? Vai onko teidän luokalla kaikilla tilanne niin onnellinen, että vanhemmilla on töitä? Nykypäivänä kun se ei ole suinkaan itsestäänselvyys.

  Hieno tuo kaulahuivi! :)

  VastaaPoista
 5. Jenni-sama:Juu saat lukea sen lehden heti huomenna koulussa:)

  Meri ja Anni:Kiitos monista ehdotuksista toteutamme niitä parhaamme mukaan!

  Katri:Kiva jos tykkäät piirustuksistani ja muistakin jutuistani/jutuistamme:)

  Mari:Juu jos vanhemmilla ei ole töitä tai heidän työpaikalle ei voi mennä on kysyttävä jos esim.voisi mennä jonkun sukulaisen tai sisaruksen työpaikalle.Jos mitään sellaista ei löydy tutustutaan koulussa siivojien tai keittäjien hommiin.

  Kiitos kaikille kommenteista!!Niitä on aina kiva saada ja lukea!!

  VastaaPoista
 6. Meri ja Anni:unohdin äskeiseen laittaa mistä ostin sen keijukaisjulisteen:)Se on Seinäjoen Prismasta.Sen ostamisesta ei ole kovi kauaa joten sellaisia myydään varmaan siellä vieläkin:)

  VastaaPoista
 7. 1. jotai öö. ootas nyt. hm.. jotai 'teemoja' postauksiin, vaik hei.. en osaa selittää. :'D
  2.söpöyksiä söpöyksiä, esittelyjä(huonetta, vaatekaappia, meikkejä, koulureppua, kaupunkia, missä asut, teidän kotia.. jotain)
  3.Joo, kyllä mulla ainakin olis kysymyksiä (:
  4.Kuviin. musta on tylsä lukea blogia, jossa on hirveästi tekstiä, muttei kuvia. Toisena, aihe yleensäkin, jos joku postaa miten mummon luona on kivaa jee, niin ei kiinnosta. Mut jos joku on löytänyt uuden kivan nettikaupan tai jotain tämmöst. Eli kaikki on kiinni omista mielenkiinnon kohteista.
  Muuta palautetta en oikein osaa antaa (: Ps, kiitos vinkistä, voisin kysellä omastakin blogista. :P

  VastaaPoista
 8. Mminty:Kiitos kommentista;)ja hyvistä vinkeistä!Juu kysele vaan omassa blogissasi tällee mielipiteitä-kätevä tapa saada selville nopeasti mitä tyypit on meltä:)Ainahan kaikki ottaa ideoita toistensa blogeista eikä se ainakaan musta oo sellasta matkimista että yritetään kopsata kaikki toiselta.

  VastaaPoista