lauantai 13. helmikuuta 2010

Kysymys-vastaus-postaus

Heippa!!
Juu on toivottu kysymys-vastaus-postausta ja nytte sen siis toteutan:)

Elikkä jos jollekkin on epäselvää mitä tarkoitan kysymys-vastaus-postauksella niin tässä ohjeet:

1.Jós sinulla on meille (Lumivalkolle tai Ruusunpunalle)kysyttävää kysy se kirjoittamalla kommenttiisi kysymys.Voit kysyä blogista tai mistä vaan mitä haluaisit tietää.Kun kysymyksiä on kertynyt teen VASTAUS postauksen johon kerään kysymykset ja sitten niihin vastaukset.Osasinko selitää??:)

HUOM!!!!
Jotta tiedämme kummalle kysymys on niin kirjoita esim.kysymys Ruusunpunalle ja sitten kysymys.Ei ole kivaa jos vastaajat menee sekaisin:)Voitte kysyä myös jotain Kimalajakisusta jolloin minä(Ruusunpuna)vastaan siihen kissan omistajana;)

Sitten vaan paaaljon kysymyksii tulemaan!!:D

T:Lumivalko ja Ruusunpuna

6 kommenttia:

 1. Lumivalko:
  mistä sulla lähti alunperin tuo käsityöinnostus? mikä oli ensimmäinen käsityösi IKINÄ? Kerro jotain ihan perusjuttua itsestäsi (:
  Ruusunpuna: mistäs sulla lähti tuo japaniharrastus? mitä kaikkea siihen kuuluu? Mitkä on sun lempi tyylit?

  VastaaPoista
 2. Minä voisin jatkaa japaniharrastuksesta kyselyä Ruusunpunalta: kuinka paljon ennätät opiskella japania, koulutöiden ohella? Lumivalkolta voisin kysyä että onko sinulla valmistuneiden töiden joukossa ehdotonta lempparia vai ovatko ne kaikki lemppareita :-) ?

  VastaaPoista
 3. Olipas ilahduttavaa kuulla hyvää palautetta: kiitos :)!
  (Minä voisin kai sitten kysyä, että miksi vaaleanpunainen :D?)

  VastaaPoista
 4. Hyvää ystävänpäivää teille molemmille.

  VastaaPoista
 5. Tämä ei ole kysymys, vaan vastaus Lumivalkolle:

  Team Finland -napin voi hakea sieltä blogista kuka vaan, kuka on mukana olympialaisissa. Mene sen kuvan päälle, klikkaa hiiren oikeanpuoleista nappia, jolloin pitäisi avautua valikko, josta valitset "Tallenna kuva nimellä". Tallenna kuva johonkin koneesi kansioon, sellaiseen mistä sen sitten myös löydät. Sitten voit sen kuvan laittaa blogiin ihan samalla tavalla kuin minkä tahansa muunkin kuvan.

  Toinen vaihtoehto, miten sen kuvan saa, on nopeampi ja helpompi, mutta kuormittaa tietoliikennettä enemmän, eli en välttämättä sitä suosittele. Mutta neuvon kuitenkin. Eli samalla tavalla klikkaat sen kuvan päältä oikeaa hiiren nappia, valitse "kopioi kuvan osoite", sitten omassa blogissasi on mahdollisuus lisätä kuva joko omalta koneeltasi (kuten edellä olevassa tapauksessa) tai verkosta, niin valitset siinä sen verkosta liittämisen, ja sitten vain painat ctrl+v, niin pitäisi tulla se äsken valitsemasi kuvan osoite ja myös esikatseluun se team finland -nappi, mikäli kaikki on mennyt oikein. Mutta ehkä tuo ensimmäinen tapa on lopulta helpompi ja varmempi. :)

  Yleensähän netistä ei saa tuolla tavalla kuvia kopioida ilman lupaa, mutta näihin tempausnappeihin on ihan lupa, että niitä saa laittaa omiin blogeihin. Palkintokuvan (kultamitalin) saa napata sitten, kun on sen ansainnut kisojen päätyttyä. :)

  VastaaPoista
 6. Minä haluaisin kuulla Kimalaja-tarinan, minkä ikäinen, mistä saitte, lempiruoka, lempilelu ja sitä rataa :) Ja kuvia Kimalajasta tietty on aina ihana nähdä!

  VastaaPoista