lauantai 22. tammikuuta 2011

Ufo stitching project...

A blogging friend asked me if I will join their
Local Stitching-Clubs project for finishing the oldest or
the most difficult pattern.
they are called UFO's,
a Un Finished Objects.
The Sampler au Chats and a DMC-kit called Bunny Moon are
the UFO.s I should trye to finish?
Or let i them to flye to the outer space ??:)

I lost the english part of the last posting ,so there are also the pictures of those projects.

5 kommenttia:

 1. Edellisen postauksesi lopussa oli koodirikko ja kommentointi oli mahdotonta. Ainakin siis firefox-selaimella katseltuna. Hienoa että olet "uskaltanut" kaivaa ufosi esille ! Siitä se pikkuhiljaa alkaa. :-) Mä olen pistellyt tällä viikolla niin paljon tummansinisellä että silmissä vilisee.

  VastaaPoista
 2. Jee, mukaan vaan! Kiva nähdä UFOsi. Pitäskin ottaa huomenna kuvat noista parista vielä jäljellä olevasta sitkeästä työstä. Näkisivät ainakin vaihteeksi päivänvaloa :-D

  En muuten minäkään saanut kommentoitua sun edellistä viestiä, mutta käy se tähänkin kun on sama asia.

  VastaaPoista
 3. Beautifull piece, good luck stitching!!!

  VastaaPoista
 4. Minäkään en päässyt Firefox-selaimella kommentoimaan edellistä viestiä enkä itse asiassa mitään viestiä. Tulin kokeilemaan Internet Explorerilla ja täällä tähän uusimpaan kommentointi onnistuu.

  Minä suosittelisin vaihtamaan kankaan kissa-aakkosiin ja sitten aloittamaan uudella innolla. Itselläni tökki tosi pahasti Madonna of Gardenin kanssa, kun oli ensin sopimaton kangas. Kun sain kivan kankaan, niin johan alkoi sujua. Tuo kissa-aakkosmalli on tosi kiva.

  VastaaPoista
 5. Mielenkiintoinen haaste. :) Tätä keskeneräistä työtä voisi työstää aika radikaalisti. Itse pistelisin miltei valmiit kissahahmot valmiiksi ja leikkaisin ne kankaasta irti ja ompelisin ne koristeeksi johonkin toiseen työhön. Jos kangas on huonolaatuista, niin loppukankaasta voisi tehdä vaikka tiskirätin. :D

  VastaaPoista