perjantai 7. toukokuuta 2010

Uusi sarjis!

Moikka!!

Nyt kun on kevät ja valoisaa myöhään iltaan, on enemmän aikaa tehdä asioita mitä itse haluaa.Elämässä alkaa olla muutakin sisältöä kuin harrastukset ja koulun käynti.Siispä minullekkin on jäänyt enemmän aikaa piirtää ja opiskella japania.


Olen mm. kopioinut erästä japaniksi kirjoitettua tekstinpätkää ihan vain harjoituksen vuoksi.

Lähempää.

Japaninopiskelun lisäksi olen aloittanut piirtämään uutta sarjakuvaa.Sen nimi on Sakura.Se on japania ja tarkoittaa kirsikkaa.


Kyllä.Kirjoitan sitä japaniksi.Ainakin niin pitkään kun siihen riittää intoa ja taitoa.Klikatkaa kuvaa suuremmaksi niin saatte paremmin selvää.Apuna sarjikseen käytin Japanin sanakirjaa sekä Japanin matkaajan fraasi sanakirjaa.HUOM!Ethän kopioi piirustuksiani tai mitään muutakaan blogissamme!!Kiitos!

T:Ruusunpuna

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä sarjiksellesi; siitä tulee varmasti hauskaa!

    VastaaPoista
  2. Oi että olet taitava jo tuossa japanissa! Minua ei ole koskaan oikein japani tähän asti kiinnostanut kielenä, vaikka kielistä tykkään kovasti. Nyt sitten kun olen vuosia katsonut ihania Hayao Miyazakin piirrettyjä elokuvia (ovatko sulle muuten tuttuja?), niin on alkanut kieli kiinnostaa kovasti. Olisi kiva osata jotain muutakin kuin arigato :) Japanin kieli kuulostaa kyllä kauniilta.

    Nuo sinun piirustusvihkot näyttävät niin tutuilta, meilläkin aina tytölle (joka on sinua vähän vanhempi) ostelen luonnosvihkoja ja milloin mitäkin piirustustarviketta :) Tsemppiä piirtelyyn ja japanin opiskeluun!

    VastaaPoista