keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Flunssa päivä!

Heippa!

Lähdin koulusta jo parin tunnin päästä koska maha oli kipeä ja kurkkuun sattui.Ei ole kiva olla flunssassa mutteipä tartte olla koulussa:)Siellä on niin tyhmää!Kauhea meteli ja ilkeitä ihmisiä!Noh kuitenkin tässä päiväni piriste:

Kotona minua odotti kirje ystävältäni:DSe piristi kovasti sillä rakastan saada kirjeitä!Kiitos vielä!!

Ja sitten itse postauksen aiheeseen . . .Nyt kun kevät alkaa tehdä tuloaan alkaa loleilukin herätä eloon.Minusta loleilu on erityisen ihanaa silloin kun on oikeasti niin lämmin että mekossa tarkenee.Niimpä tässä keväällä alkaa blogissamme minun osaltani löytää Sweetlolita-juttuja.Esim.Lolivaatekaapin esittelyä yms.Jokatapauksessa näin kevättä kohti alkaa myös lollarivaatekaapin täyttäminen ja tässä on uusin tulokkaani:Tilasin Terriblen sisäisisestä kaupasta tämän JESUS DIAMANTEN replica laukun.Ihastuin siihen halvan hinnan ja ihanan värin takia.Laukku ei ole uusi ja siinä on käytön älkiä mutta ei se minua juurikaan haittaa!Vielä yksityiskohtia.Rusetti on sievä ja pitsi hyvä laatuista!
Mitäs tykkäätte??

Huomenna olen kotona flunssaa parantamassa ja yritän saada tänne jotain kehiteltyä:)

Katsotaan sitä huomenna!

T:Ruusunpuna

3 kommenttia:

 1. Todella suloinen laukku! aaws <3 :-------)
  Onko mielestäsi sims 3 hyvä? Kun sinähän omistat sen ^^
  Tosi hieno bogi ja kirjoitus tyylisi on ihana.. Jääm seuraamaan ehdottomasti. Kylläkin Anonyyminä! :---) Parane piakkoin! <3 >__<

  VastaaPoista
 2. Ihana ja söpö laukku!*_* Kelpais kyllä mullekki^^ Toivottavasti paranet pian!:) ~Anni

  VastaaPoista
 3. tenten:Kiitos!Juu minä rakastan sims 3.Mielestäni se on paaljon parempi kuin edelliset.Jos aiot ostaa sen etkä ole varma kannattaako niin suosittelen hakemaan netistä mielipiteitä ja kokemuksia siitä,jotta varmistut kannattaako se ostaa.Niin minä tein ja kannatti!:)Juu yritän parantua!

  Meri ja Anni:Kiitos!Yritän:D

  VastaaPoista