lauantai 20. marraskuuta 2010

Messu-päivä/Tampere Craft Fair
Meille jotka asumme täällä kaukana käsityökaupoista on messut vuodessa ainoa päivä jolloin voi oikeasti hypistellä ihania kankaita ja malleja.
On hienoa nähdä tuttuja kauempaakin ja nauttia ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Olin myös tehnyt "kotiläksyjä" eli käynyt läpi KOKO pienen varastoani mitä mulla laatikoissani OIKEASTI on ja ihan totta,huomasin että useimmat nauhani oli lopusssa,pistelykankaita oli aivan pakko hankkia tammikuun 15 työtä varten ja viimeistely-kankaani mahtuivat yhteen vajaaseen kaupan irtokarkkilaatikkoon..

Olin selannut nettikauppojen sivuja ja laittanut ihan paperille ylos mitä hankin ja mistä,vieläpä mihin sen aion käyttää..vertaillut hintoja yms.
Ihan ensimmäiseksi tietysti tervehdimmme Leenaa ja tutustuimmme Violariumin uutuuksiin.
Kiinnostavaa oli nähdä millaisia ovat "Knit Lob Lair"-Tuulian
värjäämät pellavakankaat.
No,ne olivat vielä ihanampia kuin olin osannut edes kuvitella ja ostin herkän
kitti/liitu/vaaleanharmaa sävyisen kankaan. Ihana yllätys oli että Lennun osastolla tapasin myös Tuulian itsensä! :)

Ekassa kuvassa on joulu/talvi-aiheisia juttuja.
Tralalan uusi lumiukko-malli kiilasi 15 työn listalle...siis sekin on vasta ensi vuoden projekti.
Jo valitsemiini tammikuun-malleihin aion käyttää myös sen Tuulian käsinvärjätyn kankaan ja kaipaamani
hohtavan vaalean pellava-aidan.
Suunnitelmissa on myös useita rustiikkisen maanläheisillä väreillä tehtäviä malleja,joiden viimeistelyyn aion käyttää näitä kankaita.
Kaipaamaani marmori-aidaakin löytyi.
Jardin Priven kissamalli oli rakkautta ensi simäyksellä,kuvitelkaapa miltä tuo näyttäisi tehtynä vaikka tummanpunaisella,vihreällä,tai modernimmin turkoosilla,ruskeallaja voisiko kisu olla myös vaikka vaaleanpunainen prinsessa..??
Musta-valkoista kukallista kangasta etsin monesta kaupasta kunnes tämä oli juuri sen tyylinen mitä hain,tällekin kankaalle on oma työnsä jo odottamassa.
Talven jälkeen tulee aina kevät joten tarjous Tilda-kankaat,Kanavatyö keskuksen ale-korista löytämäni ruusu-kitti ja Jardin Priven pikkuinen kukkamalli on silloin ajankohtaisia.
Joan Elliotin korttimalli-kirjaa olen monesti katsellut mutta hinta on ollut aina musta turhan korkea..
Hobbooksin messutarjous oli niin hyvä että sain kirjan vihdoin.Jee!

Myös Ruusunpuna oli koko syksyn säästänyt itselleen messubudjettia ja sunnitellut
hankintoja.
Tykkään kovasti ostamistaan "Enkelin Siivistä" ja saan kuulemma lainata niitä keittiön sisustukseen ,muutenkin kun ovat elämässä enkelin siivet usein enemmän kuin tarpeen.Tyttöseni on tätä Polly-Anna Pickering (DMC)-White Magic kittiä ihaillut
World of Cross Stitching-lehden mainoksissa ainakin vuoden ja nyt tehtyään valmiiksi muutaman pienemmän työn ostin Ruusunpunalle kauan toivomansa
Siperian-tiikerin.
Onkohan meidän hopeanharmaissa kullan-muruissakin hiukan tätä upeanväristä villiä sukulaistaan..

Melkein koko upean päivän kohokohta taisi kuitenkin olla kun näin illalla myöhään tytön pyjamassaan, villasukat jalassa onnellisena aloittamassa tämän työn.
Hän myös ihan itse ehdotti voisiko kitin vihertävänsävyisen kankaan vaihtaa vaaleansinertävään "kun silloin tiikerin silmät tulis ,niinku,vähä paremmin esiin"!?
Kangas tietty vaihdettiin ja aamulla hän oli herännyt klo.6.00 pistelemään tiikeriään! :D

*************

Hello,dear friends!

As you know we live here very far away from any craft-stores.
The annual craft fair is a very special occasion to us for buying cross-stich stash and to meet our stitching friends from other areas.

We had saved money all the autumn for buying those lovely things we usually see only in the net-stores.

I bought suplyes in three kind of colour theme.
The first picture is my Christmas/Winter stash,the second is The Country/Rustic
and the third picture is The Romantic/Spring.

My DD did as well save her money for shopping at this great event and the last two pictures are her treasures.
Even we came home very late at the evening ,she started to stitch this Polly-Anna Pickerin (DMC)-kit just after a shower and changing her clothes.
Do you believe she woked au at 6 a.m this morning and stitched her silver-shaded Siberian Tiger!!:)

With Blessings,Lumiruusu

13 kommenttia:

 1. Upeita ostoksia :) Tuo tralalan lumiukko taisi päästä myös omalle hankintalistalleni. Mistä muuten noita Lilipointsin malleja löytyi?

  VastaaPoista
 2. Wow what a great stash you bought!!!
  Your DD is getting the virus too I see!! great

  VastaaPoista
 3. Teillä on ollut näköjään ihana ja onnistunut reissu. Ja voi kuinka ihania ostoksiakin olette löytäneet!

  VastaaPoista
 4. Ihania ostoksia teilläkin! Ihailtavan suunnitellusti olitte ostoksenne tehneet, minullakin oli suunnitelmia, mutta ei mitään noin tarkkaa.... Ja Marjalle joka tuolla ylempänä kyseli Lilipopintsin malleista niin minä ostin sellaisen Violariumin ständiltä.

  VastaaPoista
 5. Ihania ostoksia ja Tralalaan lumiukko pisti heti silmään täälläkin :)

  VastaaPoista
 6. Mä en ala,. niin ihania ostoksia. Oikeastiolen kyllä hengessä mukana, multa jäi tänäkin vuonna messut väliin, kun ei ollut lastenvahtia saatavilla ja tyttöjen kanssa en uskaltanut reissuun lähteä, ensi vuonna sitten ihan varmasti.

  VastaaPoista
 7. Ihana nähdä mitä kaikkea olette ostaneet, itse kun en taaskaan päässyt messuille. Tuosta tiikeristä tulee aivan upea!

  VastaaPoista
 8. Ihania ihania ostoksia. Ja vaaleanpunainen kissaprinsessa voisi olla oikein kiva :) Minäkin päivitän kohta ostokseni blogiin. Palasimme pari tuntia sitten Tampereelta.

  VastaaPoista
 9. Aivan ihania löytöjä olette tehneet! Ruusunpunalle terveisiä: olen itsekin aivan hullaantunut noihin Pollyanna Pickering:n eläimiin! Ovat niin eläväisen näköisiä, että tuntuu, että melkeimpä hyppäävät kankaalta eloon ;) Toivottavasti näemme täällä valmiin ja viimeistellyn työn pian :)

  VastaaPoista
 10. Ihania ostoksia löytyy täältäkin ja aika samanlaisia valintoja olemme tehneet:). Creation point de croix lehti on tosi ihana samoin kuin tuo lumiukkomallikin. Ruusunpuna on tehnyt myös kivoja messulöytöjä.

  VastaaPoista
 11. Täälläkin näyttää olevan muhkea ja mukava saalis messuilta!

  VastaaPoista
 12. Oih, kuinka ihania messuostoja teillä on! Kyllä noi vaan on niin hyvät messut! Olisi kiva nähdä blogissasi joskus kuvia Ruusunpunan edistymisestä PP:n mallissa. Siitä tulee kyllä upea lopputulos!

  VastaaPoista
 13. Kyllä olitte löytäneet kivoja juttuja messuilta :).
  (Minähän ostin sen kahvimallin, mistä sarjasta Ruusunpunalla on tuo tee. Tuo tee-mallikin pitänee joskus hommata...)

  Erityisen kauniita viimeistelykankaita. Ja kyllä olivatkin tarpeen, jos varastot olivat niin pieniksi huvenneet. (Minulla on yläkerran vaatehuoneen takaseinä aivan täynnä kankaita, ja silti tekee koko ajan mieli saada lisää :D.)

  VastaaPoista