tiistai 5. lokakuuta 2010

Syyskassi ja Unicef-mallit / An Autumn-bag and Gigis "A Pinkeep-story"-ChartsVihdoin kuva syysvaihdossa tulleesta kassista,tykkään tästä tosi paljon.
Aurinko paistaa jo niin matalalta aamuisin että kuvan värit eivät nyt ole ihan oikein.
Oikeasti kassi on todella hehkuvan syksynsävyinen ja sopii upeasti mun mustan takin ja kanervan värisen kaulahuivin kanssa.
Tilkkutekniikka on todella taitavasti ommeltua ja kassissa on sisällä oikein kunnollinen vetuketjullinen tasku.Reilun kokoinenkin tämä on..
Popcorn-nalle ja auringonkukkakimput on kivasti liitetty kassiin nallekuvioisella kankaalla,kiitos,kiitos tuhannesti!!!
Tästä tulee varmasti mun tämän vuotinen "virallinen messu-kassi"-mahtuu hyvin ostoksia Tampereelta :D
Tämä oli loistava valinta mulle lahjaksi koska en ikinä saisi ommeltua minkaanlaista kassia,mun pieni järki riitä tajuamaan miten päin kaikkien palojen pitäisi olla että niistä kassi syntyisi :)

En osaa ommella enkä varsinkaan kutoa ,mutta eihän kaikkien samoja asoita tarvitsekaan osata!Postilaatikossa oli ranskalaisin leimoin varustettu kuori,sisällä oli tietty Gigin kokoama Unisef-mallivihko.
Ja mikä aarre se olikaan-osasin odottaa mallien olevan kivoja mutta tämä
extra-spesiaali kokoelma oli kyllä vielä sata kertaa parempi.
Vaikea edes nimetä suosikkia,ehkä parhaiten jäi mieleen Jardin Priven Quaker-malli ja Black Bird Designsin kukka-pinkeep.
Kiitos vielä Lennu kun näitä meille tilasit!!Kynttilänlämpöä ja mukavia ristipistohetkiä!

*****************


I get a beautiful bag decorated with a Popcorn-Teddy stitching from our
long-term exchange.
The picture is not very good ,the colours are really deeper and brighter.
I like this autumn coloured bag very much,thank you ,dear friend!!

I found an envelope with French stamps on it and I knew at once what was inside.
Gigi has asked patterns from very famous designers and now they are all in this very special collection called A Pinkeep Story.
This is a Unisef-charity projects and all funds are donated to Unisef.

I must say that I expected this leaflet to be nice but the collection was just great.
Imagine,there are charts from LHN,Black Bird designs ,Le Jardin Privee,Isa vautier etc. and they all are only in this special edition.

Enjoy the warm light of candles and stitch a lot!!

With Blessings,
Lumiruusu

11 kommenttia:

 1. Kassi on aivan ihana! Voi miten ihanat kankaatkin on siihen löydetty. Mielenkiinnolla odotan mitä ihanuuksia mallivihkosta pääsee pisteltäväksesi.

  VastaaPoista
 2. Olipas tosiaan ihana kassi!!!

  VastaaPoista
 3. What a beautifull bag, I love it!!
  Can't wait too see what you make out of that magazine, beautifull pinkeep...
  I'm enjoying a lot of the candle.. Don't have one standing yet because of Noah, But think that hope to change soon, I'm so in love with candle light...

  VastaaPoista
 4. Vastasin sinulle blogissani kommenttiisi.
  Mutta sitten näistä sinun kuvista. Vau, kassi on hieno. Mikähän vaihto se oli, kassivaihtoko siis? Värit on ihanan syksyiset. Minäkin "näen" nykyään kaikissa vain syksyn värit, vaatekaupassa, sisustuskaupassa, ristipistomalleissa jne. Itse asiassa minulla on työn alla vuodenaikataulut ja syksy on ihan viittä vaille valmis. Saan varmaan kuvan blogiini ensi viikolla!
  Olet ilmeisesti menossa Tampereelle messuille, kun tuota kassia jo messukassiksi nimesit :) Huomasitko Pretty exchanges blogin vaihdon, joka on "messuvaihto"?

  VastaaPoista
 5. Se tosiaan käypi messukassiksi - sinnehän voi ottaa sisään vielä pari extrakassia, varmuuden vuoksi ;D.

  Tuo ohjevihko on varmaan mielenkiintoinen. Olin kahden vaiheilla, mutta jätin sitten tilaamatta, hyvästä asiasta huolimatta, kun on tullut niin tolkuttomasti osteltua kaikenlaista.

  VastaaPoista
 6. Täällähän on taas ihania juttuja näytillä, wau!

  VastaaPoista
 7. Jos päätät the Gift of Stitchingin tilata, niin Lennu varmaan neuvoo käytännön asioissa eteenpäin. Mutta lehdenhän voi siis joko tallentaa tai printata, tai tietty molemmat. Minä olen 3 lehteä printannut, kun tykkään selata paperilla.
  Jos ei halua lehteä koneelle tilaa viemään, niin senhän voi tallentaa CD-levylle!
  Luulen kyllä, että ko. lehti tyyliltään sinuakin miellyttäisi, ja edullinenhan se on!

  VastaaPoista
 8. Kiva kun kassi pääsee messukaksi ja sopii sulle, mä vähän pelkäsin et se on sun mielestä huono ja sitten käytin antamaasi vihejttä popcorn mallia. mutta en enään pelkää . Se sopi sulle :)
  T. salainen pirsitäjä

  VastaaPoista
 9. Ihana kassi! Kyllä tuon kanssa kelpaa messuilla shopata! Ja voi harmistus, minunkin piti tilata tuo mallivihkonen, luin siitä ihan ajoissa Lennun blogista mutta sitten unohdin koko homman...=( No, ihanaa syksyn jatkoa sinulle ja Tampereen messujen odottelua, itse en ole vielä varma tulenko tänä vuonna Tampereelle vai tyydynkö vain Helsinkiin....

  VastaaPoista