lauantai 4. syyskuuta 2010

..Puuttuva kuva This Is The Day-sampler postaukseen/..the missing picture .Lisbeth Dahl-ostokseni / ..something new for my livingroom

5 kommenttia:

 1. Ihana! Lisbeth Dalilla on paljon tosi kivoja juttuja, sellaista naisellista hömppää :). Syksyn värit pistelyissä ja kotona on niin rauhoittavia kesän värien jälkeen.

  Ihanaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. No nämä ovatkin todella ihanan ylellisen näköiset!
  - Juu-u, minulle käy kanssa tuolla tavalla, kun kerroit kommentissasi: jotkut pistelyt eivät enää kiinnostakaan, kun ei niitä ole tullut silloin aikoinaan tehtyä... Minulla on varastossa parikymmentäkin vuotta sitten hankittuja juttuja, esim. lastenaiheisia pistelyitä. Ja äiti osti joskus lahjaksi jonkun, jota ei sitten ole tullut tehtyä. Siinä suhteessa voisi kyllä itseä niskasta kiinni ottaa, tulisi äidille hyvä mieli!

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja olet saanut vaihdossa! Nuo jääkaappimagneetit olis kivoja omaankin käyttöön, mistähän niitä oikein saa? Kynttilät on täälläkin kaivettu esiin, sillä illat pimenevät jo siihen malliin, että niitä on jo ihan tunnelman takia kiva poltella.
  PS. olen muuttanut, tervetuloa katsomaan http://elamanikasityot.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Ihana, ihana, ihana! Kelpais kyllä minunkin sisustukseen... ;) Tuoksukynttilät (itse harrastan tuoksulyhtyjä, joihin voi itse sekoittaa mieleisensä tuoksun vedestä ja eteerisistä öljyistä) on kyllä ihanuutta.

  VastaaPoista