sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Tuhmat kisut / The Naughty cats


Aamulla etsin kissoja ihan hätäni kanssa. Ei olohuoneessa,makuuhuoneessa eikä keittiössäkään. Missä kisut ovat? Menin katsomaan vielä pesuhuoneesta.
Vessan ovi oli ilmeisesti jäänyt auki.
Minua odotti melkoinen näky. . . Kissat istuvat keskellä talouspaperi kasaa ja raatelivat,imeskelivät ja nutustivat paperia minkä ehtivät! Noh, hain kameran ja sainkin aika hyvää todistus aineistoa siitä miten "kiltit prinsessamme" leikkivät yhdessä.

Nyt kun olemme ehtineet tutustua tyttöihin paremmin, heistä on selvästi alkanut erottua luonteenpiirteitä; Melissa on selvästi "pikkusisko". Hän on vähän arempi, harkitsevampi ja viihtyy paremmin sylissä. Namine taas on menevämpi ja rämäpäisempi.Hän kiipeilee ikkunaverhoissa ja keksii kaikki nämä "hyvät ideat". Molemmat ovat kuitenkin rotunsa mukaisesti yltiösosiaalisia ja tosi uteliaita.He kehräävät usein ja kovaan ääneen. Norjalaiset metsäkissat ovat ihanteellisia lemmikeitä!Lopuksi vielä pinkkejä ostoksia:

Kisu-neidin strassein koristeltu kaulapanta ja
kalanmuotoiset "jalokivet" ja kirsikkakuosi ihanan tyttömäisissä ulkoilupannoissa.
Ruusunpunan Manga-pokkari ja minun pinkki-lompakkoni(mikä löytö!)
täydentävät kokonaisuuden :D

***********************

My DD searched our kittens in this morning,no,they were not at the masterbedroom,at the kitchen,no....and she found them from the bathroom and they were having fun there!!
Actually they both were very,very naughty.
They had found some kitchen paper (in english???) and were destroying it complitely!!
What a mess!!
We took pictures as an evidence,are these really our allways nicely behaving princesses?

A life with two extremely fast and "clever" kittens is so fun,these two babyes give us so much to laugh about every day.

The sisters have both own personality .Melissa ,the little sister allways want be close to me and sleeps on my legs when I am doing my stitching.
She can play alone with her toys and can walk so nicely outside with me on her pink
Flex-leash.

Namine is allways the first one in everything,all the "very good" ideas are hers,and she is the one who is climbing on the kitchen curtains!!:)

We have bought some new pink stuff,I just love those collars and the ribbon with the cherries on them.

Thank you for comments!
With Blessings ,Lumiruusu

9 kommenttia:

 1. We call the kitchen paper "paper towels". What fun the kittens were having. So full of energy and mischief.

  VastaaPoista
 2. What a great pictures of the kittens...

  VastaaPoista
 3. Kavereilla näyttää olleen hauskaa :) Mikäs sen mukavampaa kuin paperileikit, minä kauhulla odotan milloin meidän pikku neiti(siis ihan lapsi) uskaltautuu tekemään lähempää tuttavuutta. Tällä hetkellä vain tuijottaa lumoutuneena jos joku repäisee ja hokee PAP PAP...

  Kuvaan tulee kruunu, ei pienintäkään hajua minkälainen kortti siitä tulee, ehkä joku synttärijuttu tms? Minulla on lähes kymmenen vuoden Cross Stitcherit hyvässä paikassa nimeltään Jemma ja suurimmassa osassa kaiketi ilmaiskitit tallella. Nyt yritän niitä tuhota...

  VastaaPoista
 4. Ahaa, kisuilla on jo omaehtoisia harrastuksia :D.
  Ja pinkki panta, voi veljet :).

  VastaaPoista
 5. Iiik! He ovat niin ihanan suloisia!!! :-)

  VastaaPoista
 6. Kivoja harrastuksia kisuilla :) Että ne osaavat olla suloisia!

  Kiitos ihanasta kommentista. Kyllä sinun varmaan pitää sinne Italiaan lähteä shoppailemaan. Se salvia-malli on myös ostettu Firenzestä.

  VastaaPoista
 7. On tainnut tytöillä olla valtavan ihanaa, voi vain kuvitella näyn ;) taitaa olla pennuilla sama kuin ihmislapsilla, mitä hiljaisempaa, sitä varmemmin ovat pahanteossa, ainakin oman pennun kohdalla pätee hyvin...

  VastaaPoista
 8. Ihania pikku prissessoita. Lennussakin on puolet norjalaista metsäkkissaa ja sen kyllä huomaa. Se kiltein ja ihanin kissa minkä olen koskaan tavannut. Se heitettiin puoli vuotiaana autonikkunasta ulos ja sen niskään oli vielä tumpattu tupakka, niin ettei siinä edes enää karvat kasva. Silti se on niin iahan ja rohkea. Tykkää jokaisesta ihmisestä, mitä harvoin voi sanoa kissoista. Hyvää juhannusta sinulle ja perhellesi!

  VastaaPoista
 9. "Hahaa, sain tuon paperimonsterin kiinni ja revin sen, kato äiti kato kato kato kato äiti!"

  VastaaPoista