perjantai 1. tammikuuta 2010

Lisää kuvia :)



Somebunny to Love perhosten ympäröimänä on World of Cross Stitching lehdestä.
Tilasimme sen koska siinä on usein erilaisia söpöliinejä ja muita tyttömäisiä malleja.Ruusunpuna lukee itsekin sitä,samalla oppii englantia ,ja tosi hauskalla tavalla;)
Pupun tausta on bling-bling aidaa 14ct,langat DMC.
Valkoisen pehmolelun sain Skede-Hemmolta(R.P.n pikkuveli) joululahjaksi.


Tein Joulukissan tytön huoneeseen tilaustyönä,tämä oli tosi hauska työ.Sain sen melkein kokonaan valmiiksi kun kävimme Mummilassa etelä-suomessa.Pistelin junamatkat,poika kutoi vieressä ja saimme tädeiltä positiivista huomiota.


Selaan usein Neulaa ja lankaa-sivun blogiluetteloa ,sieltä Matrioska Biscornu-blogista löytyi tämä hellyyttävä malli jonka oli piirtänyt Dima 8v äidilleen joka siis suunnittelee itse malleja.Äiti oli tietenkin heti pistellyt pojan mallin -ja mikä sööteintä, muutkin ympäri maailmaa halusi sen tikata ja lähettivät kuviakin... muistaakseni .Tämän sai poika joka tykkäsi siihen liittyvästä tarinasta.


Tyylikkäiden hillittysävyisten tai yksiväristen (punaisten)mallien lisäksi pistelen siis myös hurmaavia pupuja,nalleja,kissanpoikia,tyttö ja poikia.Ihme kumma saan juuri niistä aina R.P.ltä ja
kavereiltaan parhaan palautteen-oiiih! kun söpö,iiihana ,tai voii kun lutuunen! :D
Tässä muutama kitti odottamassa , mukana myös pinkkiruudullinen aida.Sopii taustaksi tämäntapaisiin malleihin paremmin kuin hyvin,tytön Loli-tyyliin kuuluu ylisöpöt vaatteet ja sisustusjutut,pupuliinini ovat siis jopa huippumuodikkaita(siis teinien mielestä).

7 kommenttia:

  1. Tuttuja näkyjä - Somebunny to love, Tatty Teddy, Lickle Ted ja Country Companions -kittejä löytyy multakin! :) Hienoja töitä ovat jo tekemäsi. Katselin pikapikaa tämän blogin läpi ja taidanpa lisätä sen suosikkeihini, joten tavataan jatkossakin (en ole kovin ahkera kommentoimaan, mutta aina välillä innostun siihenkin hommaan).

    VastaaPoista
  2. Söpöjä töitä nämäkin! Kiva kun päivitätte tätä blogia niin ahkerasti. Hauska kun noissa Ruusunpunan teksteissä vilisee samoja sanoja kuin meilläkin tytön suusta kotona kuulee ja oppii, ernu ja sen sellaisia :) Meidän Pipari on kuulemma ihan ernu, kun on niin outo välillä :o Ihana kuva Kimalajasta tuossa yläpalkissa! Mukavaa uutta vuotta teille!

    VastaaPoista
  3. Kiva että vierailit blogissani ja pääsin sitä kautta tutustumaan teidänkin blogiin. :) Laitankin samantien listalle niin voin seurata tätä blogia jatkossakin.
    Margaret Sherryn kissat ovat tosi ihania ja tuo jouluinen pistely on hieno!

    VastaaPoista
  4. Kiitos ja tervetuloa uudestaan:)

    VastaaPoista
  5. Suloinen joulukissa!

    Iloisia päiviä vuoteenne 2010!

    VastaaPoista
  6. Ninnu:kiitos minustalkin se on ihana:)

    VastaaPoista